Norgesmesterskapet i Massasje 2021

Velkommen til Norgesmesterskapet i Massasje!

1. februar – 15. mars 2021

NB! På grunn av COVID-19 arrangeres årets konkurranse online!

Følg oss på Facebook for å få oppdatert informasjon fortløpende.

Det er en stor glede å invitere alle Norges profesjonelle massører til en ny landsdekkende konkurranse hvor vi kan inspirere hverandre og dele kunnskap og erfaring. Norgesmesterskapet 2020 var en stor suksess både for deltakerne og arrangørene, og vi gleder oss til å gjøre det enda bedre i 2021!

Selve Norgemesterskapet er seriøst men uhøytidelig – alle kan delta uansett erfaring. Deltakerne blir bedømt av kompetente, uavhengige dommere – både nasjonale og internasjonale.

Markedsføring er en viktig faktor for suksess. Alle deltakere oppfordres til å presentere sitt arbeidssted under og etter mesterskapet. Medaljevinnerne fra 2020 opplevde stor økning av bookinger da lokale aviser skrev om dem.

Dette er en enestående mulighet for massører, klinikker, spa, skoler og leverandører til å vise seg frem for hverandre og Norges befolkning. Du vil ikke gå glipp av det!

Diplom

Alle deltakere får diplom. De 3 beste i hver kategori får medalje og går videre til finalen.

SPONSORER

Norgesmesterskapet i Massasje 2021 er sponset av Norsk Massasjeskole som bidrar med både premier, økonomisk støtte og ekspertise innen online kommunikasjon og videoutveksling.

I tillegg får vi flotte premier fra HABYS og Silverlines.

Norsk Massasjeskole

Norsk Massasjeskole er Norges første og eneste nettbaserte massasjeskole!

Norsk Massasjeskole leder an i massasjebransjen som tradisjonelt er ganske konservativ og langsom. Vi setter standarden for hvordan moderne massasjeundervisning kan foregå.

Skolen tilbyr full massasjeutdanning på 3 nivåer.

Vi har også videreutdanning for profesjonelle massører og massasjeterapeuter, med kurs i MET-teknikker, leddmobilisering, triggerpunktbehandling, Strain-Counterstrain og Myofascial Release.

Covid-19-situasjonen har vist oss hvor effektiv nettbasert undervisning er, også innen massasje, spesielt i et land som Norge med store avstander.

Hittil har våre studenter gjennomført over 140 kurs og 2.500 leksjoner!

Habys Massage Products

HABYS er en av Europas største produsenter av profesjonelle massasjebenker.

20 års erfaring og 100.000 solgte benker gir et solid grunnlag for å sikre at produktene er av høyeste kvalitet og oppfyller kundens forventninger.

Våre kunder gir oss positive tilbakemeldinger på fleksibilitet, stabilitet og rask transport.

Vel & Være Massasjeklinikk

Vel & Være bidrar med faglig kompetanse.

Fix U Massage and Bodywork

FIX U bidrar med faglig kompetanse.

Norsk Massasjeforening

Norsk Massasjeforening bidrar med markedsføring og bransjekunnskap.