Norgesmesterskapet i Massasje 2021

Velkommen til Norgesmesterskapet i Massasje!

1. februar – 15. mars 2021

NB! På grunn av COVID-19 arrangeres årets konkurranse online!

Følg oss på Facebook for å få oppdatert informasjon fortløpende.

Det er en stor glede å invitere alle Norges profesjonelle massører til en ny landsdekkende konkurranse hvor vi kan inspirere hverandre og dele kunnskap og erfaring. Norgesmesterskapet 2020 var en stor suksess både for deltakerne og arrangørene, og vi gleder oss til å gjøre det enda bedre i 2021!

Selve Norgemesterskapet er seriøst men uhøytidelig – alle kan delta uansett erfaring. Deltakerne blir bedømt av kompetente, uavhengige dommere – både nasjonale og internasjonale.

Markedsføring er en viktig faktor for suksess. Alle deltakere oppfordres til å presentere sitt arbeidssted under og etter mesterskapet. Medaljevinnerne fra 2020 opplevde stor økning av bookinger da lokale aviser skrev om dem.

Dette er en enestående mulighet for massører, klinikker, spa, skoler og leverandører til å vise seg frem for hverandre og Norges befolkning. Du vil ikke gå glipp av det!

Diplom

Alle deltakere får diplom. De 3 beste i hver kategori får medalje og går videre til finalen.

SPONSORER

 

Norgesmesterskapet i Massasje er sponset av Norsk Massasjeskole som bidrar med premier, økonomisk støtte og ekspertise innen online kommunikasjon og videoformidling av massasje.

Norsk Massasjeskole er Norges første og eneste nettbaserte massasjeskole!

Norsk Massasjeskole er Norges største massasjeskole. Vi leder an i massasjebransjen som tradisjonelt er ganske konservativ og langsom, og vi setter standarden for hvordan moderne massasjeundervisning kan foregå.

Covid-19-situasjonen viste oss hvor effektiv og fleksibel nettbasert undervisning er, spesielt i et land som Norge med store avstander. Hittil har våre studenter gjennomført mer enn 900 kurs og 8.200 leksjoner (oppdatert desember 2023).

Skolen tilbyr full massasjeutdanning på 3 nivåer.

Massage World Cup (MWC) er det offisielle online verdensmesterskapet i massasje!

Norgesmesterskapet i Massasje er lisensiert og godkjent av Massage World Cup som også bidrar med verdifulle premier:

Alle gullmedaljevinnerne får gratis deltakelse (verdi EUR 125,-) i samme kategori i Massage World Cup!

Norsk Massasjeforening er Norges største terapeutorganisasjon og bidrar med markedsføring og bransjekunnskap.

Medlemmene i Norsk Massasjeforening får en solid ansvarsforsikring og de kan bruke foreningens logo og medlemsbevis i sin markedsføring.

Gjennom de siste 10 årene har Norsk Massasjeforening registrert over 2.000 medlemmer!